"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Veebikonstaabel hoiatab sotsiaalmeedia kasutajaid pettuse eest (0)
22. märts 2015
Scanpix

Politsei- ja piirivalveameti veebikonstaabel Maarja Punak hoiatab sotsiaalmeedia kasutajaid pettuse eest.

“Meile on tulnud viimasel ajal teateid erinevatest Facebooki kampaanialehtedest, mille ainsaks sisuks on loosida välja Apple’i või Samsungi tooteid,” kirjutas Punak oma postituses. Tegelikult aga kogutakse Punaku sõnul taoliste lehtedega vaid inimeste andmeid.

Veel riskantsemad on Punaku kinnitusel sõnumitega tellitavad teenused sotsiaalmeedia kampaanialehtedel. “Palun lugege erinevatel jagamistel osalemisel reeglid enne läbi. Hoiatage ka sõpru, kes teie uudisvoogu nende jagamistega rikastavad,” kirjutas Punak.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.