"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA! Osale Tallinn Music Weeki muusikaviktoriinil! (0)
25. märts 2015
Albert Truuväärt

Kontserdid, kunst, Tallinn Music Week - vaata, millisele kultuurisündmusele täna Tallinnas minna.

 • Kell 17.00 TMW POP-UP restoranis muusikaviktoriin.  NIIROTKIVAKISUUM – Tegelikult on see muusikaviktoriin nagu ikka, lihtsalt kõiki lugusid mängitakse tagurpidi. Otse loomulikult on publikul võimalus lugusid ära arvata ning võita priipääsmeid TMW kontserditele.

  Lugusid valivad:
  Villu Tamme (Ambitious Outsiders)
  Kairi Prints (Tuulispask)
  Tanel Kuningas (Sexwave)
  Kersten Kõrge (Tissid)
  Mängu juhib: Madis Aesma (Meloturniir, R2)

   

 • TMW POP-UP restoranis kell 18.00 Vene ansambel NOID ja kell 19.00 Taani ansambel Sexican.
   
 • Kell 19.00 jätkub Mustepeade Majas sari “Ikoonid”. Tallinna Keelpillikvartett: URMAS VULP viiul, OLGA VORONOVA viiul, TOOMAS NESTOR vioola, LEVI-DANEL MÄGILA tšello. Schuberti keelpillikvartett nr 14 d-moll “Surm ja tütarlaps”. Nooruse ja jõu mänglev tants surmaga, surmani ja sealt edasi.
   
 • Kell 19.30 on teaduslik-fantastiline tantsulavastus “True skin” Tallinna Botaanikaaias. TRUE SKIN toob publiku Tallinna Botaanikaaia kontrollitud kliimasse, kus saab esimest korda näha seni laiemale avalikkusele teadmata liigi isendeid. Tundmatut päritolu intelligentsed olendid on oma senise teadliku elu viibinud vaid päris loodust matkivates tehiskeskkondades, mistõttu on Tallinna Botaanikaaed – kus looduslik keskkond jääb mõlemale poole klaasist seinu – sobivaim ja ohutuim koht isendite kontrollitud aklimatiseerimiseks.

  Siiani ametliku nimeta liigi isendid on välimuselt hämmastavalt inimsarnased. Nende teadvuse eripärade ja liigi potentsiaalse jätkusuutlikuse teemadel ei olda veel täielikul üksmeelel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.