"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vaid pühapäevani on avatud kaks toredat lastenäitust (0)
25. märts 2015
Lastemuuseum

Veel vaid selle pühapäevani 29. märtsini k.a. saab Kalamaja lastemuuseumis Miiamilla näha kahte toredat näitust.

„ELASID KORD…“ – stuudio Animailm filminukkude ja –dekoratsioonide näitus, kus saab neidsamu kahte multifilmi ka vaadata. Filmid on saanud inspiratsiooni õpetliku sisuga eesti rahvajuttudest ning nende tegemisel on kasutatud detaile ja motiive kahe eesti piirkonna rahvuslikust käsitööst. Näitusel on ka Eesti kaart, kus saab need piirkonnad üles otsida.

„MINU EESTI SÜNNIPÄEV“ – väljapanek ERR-i ETV2 saate „Lastetuba“ korraldatud joonistuskonkursile saadetud töödest. Pilte saadeti üle Eesti Kõpust Iklani. Võistluses osales ka 31 lasteaiarühma, kooliklassi ja kunstiringi. Piltidelt saab toreda ülevaate, kuidas lapsed oma peredega Eesti sünnipäeva veedavad.

Näitusel osalejatele on muuseumi perekülastus kuni 29.03 tasuta!

Peale näituste vaatamist saab muuseumis ka niisama lauamänge mängida, joonistada, meisterdada ja toimetada mängunurgas.
Olete oodatud tulema kogu perega!

Kalamaja lastemuuseumi Miimamilla asub Kotzebue tn.16 ja on avatud:
K-P kl.10.30-18.00 (kassa kl.17.30), E,T on muuseum suletud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.