"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tüdruk sõitis mootorrattaga kraavi (0)
04. aprill 2015
Scanpix

Reedel juhtunud kahes inimkannatanutega liiklusõnnetuses sai viga kaks inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 14.40 ajal Võru maakonnas Lasva vallas Kääpa-Obinitsa-Petseri tee 12.  kilomeetril,  kus 44-aastane Ülle kaotas Volkswagen Passatiga lumelörtsisel teel juhitavuse ja paiskus teelt välja vastu puud. Kiirabi andis turvavarustust mitte kasutanud Üllele kohapeal esmaabi.

Teine õnnetus juhtus kella 14.53 ajal Harjumaal Nissi vallas Riisipere-Vasalemma maantee 12. kilomeetril, kus 15-aastane tüdruk kaotas kontrolli Kawasaki krossimootorratta üle ja sõitis Riisipere-Vasalemma teed ületades kraavi. Kiirabi viis tüdruku Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.