"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Riigikogu saab 13 asendusliiget (0)
09. aprill 2015
Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Valitsusse suunduvate riigikoguliikmete asemel saavad koha riigikogus näiteks Hardi Vomer, Mart Nutt, Mark Soosaar ja Kalle Muuli.

Riigikogu juhatus otsustas, et seoses Riigikogu liikmete Arto Aasa, Urmas Kruuse, Jürgen Ligi, Kristen Michali, Sven Mikseri, Urve Palo, Keit Pentus-Rosimannuse, Hanno Pevkuri, Marko Pomerantsi, Urmas Reinsalu, Taavi Rõivase, Indrek Saare ja Margus Tsahkna volituste peatumisega nende nimetamise tõttu Vabariigi Valitsuse liikmeteks asuvad 2015. aasta 9. aprillist Riigikogu liikmeteks järgmised asendusliikmed : Ivi Eenmaa, Mati Raidma, Kristjan Kõljalg, Vilja Savisaar-Toomast, Hardi Volmer, Marianne Mikko, Imre Sooäär, Meelis Mälberg, Einar Vallbaum, Mart Nutt, Andre Sepp, Mark Soosaar ja Kalle Muuli, vahendab BNS.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.