"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskerakond esitas Tallinna Linnavolikogu esimeheks Kalev Kallo (1)
10. aprill 2015
Scanpix

"See et minu erakond palub mul loobuda kohast Riigikogus näitab, et Tallinna juhtimist võetakse tõsiselt ja usaldatakse see ikka oma tipp-poliitikutele," ütles Kalev Kallo.

Täna kogunenud Keskerakonna Tallinna Nõukogu otsustas konsensuslikult esitada Tallinna Linnavolikogu esimehe kandidaadiks Riigikogu liikme ja Keskerakonna volikogu esimehe Kalev Kallo. 

“Keskerakond ei ole kunagi suhtunud omavalitsuste juhtimisse kui mingisse alamat sorti ettevõtmisesse. Vastupidi, omavalitsuste, eriti Eesti suurima omavalitsuse tegevusest sõltub väga paljude inimeste elu palju otsesemalt kui mõnest ministrist,” sõnas Kallo ja lisas,et võtab selle tõsise väljakutse väga suure vastutustundega vastu.

Kallo rõhutas, et on ka Riigikokku valitud Tallinnast. “Tallinna linnavolikogu esimehena, kus me oleme võimul, saan oma valijate jaoks rohkem ja käegakatsutavamat ära teha kui Riigikogu opositsioonisaadikuna. Meil on Tallinnas väga tugev sissetöötanud meeskond ja mul on väga hea meel nendega koostööd teha.”

“Muidugi on kahju Riigikogust ära minna, sest Keskerakonna fraktsioon sai tõesti väga tugeva mandaadi, kuid praegu tuli valida ja otsustada ning tunnen, et Tallinnas on mind hetkel rohkem vaja,” lisas Kallo. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Rain
10. apr. 2015 18:01
Kindlasti saab oma valijate heaks palju ära teha Tallinna linnavalitsuses, sest siin ollakse võimul ja saadakse rakendada ellu kõiki Keskerakonna lubadusi. Palju on tehtud siin inimeste heaks ja see töö peab jätkuma. Riigikogus olles hääletatakse maha kõik toredad ja vajalikud ettepanekud, sest siin valitseb Reformierakonna diktatuur. Reformistid ei hooli rahvast ja tema elatustasemest, neil on muud huvid.