"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäelased saavad uue elektrivarustuse (0)
10. aprill 2015
Elektrilevi OÜ

Elektrilevi uuendab 1,74 miljoni euroga Mustamäe piirkonnaalajaama, mis varustab elektriga ligi 16 000 majapidamist Tallinnas.

“Mustamäe alajaama rekonstrueerimisega paraneb varustuskindlus väga suurel hulgal tallinlastest. Mustamäe alajaama kaudu varustatakse elektriga ligikaudu 40 000 inimest, seda on peaaegu sama palju kui Pärnu linnas elanikke,” sõnas elektrilevi juhatuse liige Jaanus Tiisvend.

“Tänu uutele kaugjuhitavatele seadmetele saame katkestuste korral klientidele elektrivarustuse ka kiiremini taastada,” lisas Tiisvend.

Ehitustöödega alajaama juures on juba alustatud ja hetkel rajatakse jaotusseadme hoone vundamenti. Suuremate töödena ehitatakse alajaamahoone ja paigaldatakse uus ning seejärel demonteeritakse vana jaotusseade. Samuti varustatakse alajaam kaasaegsete automaatika- ja kaugjuhtimisseadmetega.

Lähitulevikus on teise hanke raames plaanis rajada Mustamäe alajaama juurde ka uus hoone trafode jaoks. Samuti demonteeritakse Veskimetsa ja Mustamäe alajaama ühendav õhuliin, millega paraneb elektriohutus ja ümbruskonna välisilme.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.