"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaaslanna surnuks sõitnud roolijoodik sai tingimisi vangistuse (0)
13. aprill 2015
Scanpix

Pärnu maakohus karistas esmaspäeval tingimisi vangistusega meest, kes istus mullu suvel purjuspäi autorooli ja põhjustas kaaslanna hukkumisega lõppenud ränga õnnetuse.

Avarii juhtus mullu 26. juuli õhtul kella 23 ajal Raplamaal Märjamaa vallas Maidla-Ollimäe tee esimesel kilomeetril, kus purjuspäi Chrysler Voyageri rooli istunud 40-aastane Margus kaotas sirgel kruusakattega teelõigul sõiduki üle konttrolli.

Vasakule teelt välja kaldunud Chrysler paiskus külili ning juhi kõrval istunud 38-aastane Agnes jäi sõiduki alla. Lahtise turvavööga sõitnud naine suri sündmuskohal.

Esmaspäeval mõistis kohus Marguse süüdi liikluseeskirju eirates raske liiklusõnnetuse põhjustamises ja määras talle kahe aasta ja kuue kuu pikkuse tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Lisakaristusena tuleb mehel loovutada kaheks aastaks mootorsõiduki juhtimisõigus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.