"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Etluskonkursi Tallinna vooru võitjad on selgunud (0)
14. aprill 2015
Scanpix

13. aprillil selgitati Eesti Lastekirjanduse Keskuses välja XXVII Juhan ja Jakob Liivile pühendatud koolinoorte etluskonkursi Tallinna eelvooru võitjad.

Žürii koosseisus Triin Soomets (luuletaja), Ilmar Tomusk (lastekirjanik) ja Anna-Magdaleena Kangro (ajakirja “Hea Laps” toimetaja) valis välja kolm laureaati ning andis välja ka eripreemia, teatas Raepress Pealinnale.

Eripreemia sai Sofi Karnetski (Lasnamäe Gümnaasium, 3. kl, juhendaja Margarita Klimova). Laureaaditiitli pälvisid Laura Jaansen (Gustav Adolfi Gümnaasium, 10. kl, juhendaja Katre Pelisaar), Liisbeth Kala (Tallinna Kristiine Gümnaasium, 12. kl, juhendaja Helmi Kelle) ja Anna-Maria Rüütmann (Tallinna Inglise Kolledž, 9. kl, juhendaja Karin Muller).

Laureaadid esindavad kodulinna 18. aprillil Liivi Muuseumis peetavas vabariiklikus lõppvoorus.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.