"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna vanaemad ajasid suurt narkoäri (0)
15. aprill 2015
Scanpix

Rahahädas naised käisid Kanadas kanepit kasvatamas ning saatsid uimasteid Eestisse postipakkidega.

18. märts 2014 kell 13.45. Eesti Posti töötajad annavad Tallinnas politseile üle 1,3 kg raskuse postipaki, täiesti tavalise paki, ladu on selliseid pruune pappkaste täis, kirjutas Eesti Ekspress rahvusvahelisest narkoloost.

Kirjad kastil näitavad, et pakk tuli Kanadast, saatjaks keegi Nicholas Owen.

Pakk sisaldab 848,4 grammi kanepit ja see on pakitud nelja kotikesse, mis on omakorda suuremas kilekotis, mida ümbritseb veel fooliumpaber.

Uurimise arenedes rullub politsei ees lahti rahvusvaheline narkoäri, mille peaosades on Monika kõrval kaks vanaema – Reet Tammejuur-Tamme (56), Galina Freiberg (50) ja viimase eksmees Olari Paas (46).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.