"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Suri Suure Sämmina tuntud toitlustusärimees Alvar Sammal (0)
20. aprill 2015
Scanpix

Nädalavahetusel suri tuntud grillimeister Suur Sämm, kodanikunimega Alvar Sammal, teatas Kuma Raadio.

Sämm pani 16 aastat tagasi aluse tuntud Sämmi Grillile, mille menüü on püsinud praktiliselt muutumatuna kõik need aastad. 1962. aastal sündinud Alvar Sammal oli ka Eesti esimene telekokk, kes aastatel 1995-1997 vedas TV3 ekraanil saadet “Sämmi köök”. 

2008. aastal omistati Sämmile esimesena Eesti Grilliliidu auliikme tiitel töö ja tegevuse eest Eesti grilliliikumise ja festivali Grillfest ühe algatajana ning grillimise populariseerimise eest Eesti rahva seas.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.