"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Apple ja IBM hakkavad Jaapani eakate kodanike eest hoolitsema (0)
01. mai 2015
Scanpix

Apple ja IBM hakkavad koostöös Jaapani riikliku postiteenistusega pakkuma riigi eakatele kodanikele vastava tervisejälgimistarkvaraga varustatud tahvelarvuteid.

Kokku peaks seenioritele 2020. aastaks jõudma 4-5 miljonit IBMi tarkvara kandvat iPad tahvelarvutit, vahendas Postimees.

Apple ja IBMi koostöö Jaapanis on osa nende eelmisel aastal avalikustatud partnerlusest, mille abil loodavad ettevõtted kogu maailma kontoritesse tuua rohkem Apple´i tahvelarvuteid ja IBMi tarkvara. Selle tarbeks loob IBM suure hulga spetsiaalsetele ärialadele mõeldud iOSi rakendusi, näiteks Jaapani puhul on loomisel vananevat elanikkonda silmas pidades vastav terviseanalüüsi tarkvara.

Uus projekt saab olema osa juba praegu toimivast Jaapani riikliku postiteenistuse teenusest Watch Over, mille käigus kontrollivad postiljonid teatud igakuise tasu eest vanemaealiste kodanike olukorda ning annavad sellest nende sugulastele teada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.