"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Ülikooli meeskoor saavutas meeskooride konkursil teise koha (0)
02. mai 2015
Facebook

Tallinna Ülikooli Meeskoor saavutas laupäeval Suurbritannias tähtsaimal meeskooride konkursil oma kategoorias teise koha, teatas ülikool pressiteates.

TLÜ meeskoora saavutas kõrge koha konkursil Cornwall International Male Voice Choral festival.

Konkursil võisteldi meeskooride kategoorias (kuni 40 lauljat), kus osales kokku 12 koori. TLÜ meeskoor esitas Veljo Tormise, Rein Rannapi ja Felix Mendelssohni loomingut. 

Žürii esimees Ben Parry kiitis koor head kõla, tasakaalu ja lauljate diktsiooni: “hea dünaamika, lugude karakter oli hästi edasi antud”. Lisaks Ben Parryle hindasid koore veel Alan Simmons, Christopher Gray ja Rob Elliott.

Cornwall International Male Voice Choral festival on üks suuremaid ja olulisemaid meeshäältele mõeldud rahvusvahelisi festivale maailmas, mida korraldatakse alates 2003. aastast. Sel aastal võtab konkursist osa üle 50 mees- ja poistekoori nii Kanadast, Hispaaniast, USA-st, Venemaalt, Saksamaalt, Šveitsist kui ka Inglismaalt.

Tallinna Ülikooli meeskoor on neljakümnest laulumehest koosnev aktiivne seltskond, mida on läbi aastate juhtinud dirigendid Jüri Rent ja Indrek Vijard. Koori muusikaalaste tegevuste hulka kuuluvad ülesastumised ülikooli aktustel ja tähtsündmustel ning palju muud põnevat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.