"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Gustav Adolfi Gümnaasium korraldab tulundusõhtu (0)
08. mai 2015
Scanpix

Reedel kell 18.00 toimub Gustav Adolfi Gümnaasiumi Mederi saalis tulundusõhtu kontsert „Muusika kooli!“. Alates kella kolmest saavad kooli sõbrad, lapsevanemad ja muusikahuvilised annetada koolile vinüülplaate ja muusikainstrumente.

Plaadid ja muusikainstrumendid võetakse kasutusse muusikaklassides õppetöö eesmärgil.

“Juba on annetatud üle paarisaja vinüülplaadi, CD ja DVD, toodud on üks korralik pianiino, radioola ning plaadifonoteeki ja pilliparki on täna tulemas tugevat lisa”, avaldas direktor Hendrik Agur lootusrikkalt. 

“Pered, kellel on jäänud vinüülplaadid tolmuma kapinurka või viidud keldrisse, tooge need plaadid kooli, meie oleme tänulikud,” kutsus koolidirektor inimesi üles.

“Ootame tõesti igasuguseid plaate, nii nõukogude-aegseid, siis peamiselt firma Melodia omi, kui ka vanemaid – erinevad žanrid, stiilid ja esitajad – see kõik on ju muusikaajalugu, mis on kunagi loodud maailma kaunistama. Tutvugem siis sellega ja andkem noortele võimalus, küllap annavad sellised võimalused neile omakorda uut inspiratsiooni teha elus toredaid asju.”

Tulundusõhtu kontserdil astuvad üles Alo Matiiseni vokaalansamblite konkursi laureaadid: vokaalansambel GAMA2 (GAG, juhendaja Moonika Tooming), vokaalansambel Poissmehed (Türi, juhendaja Tea Saar) ning Perekond Leiburite Perebänd (Arvo Leibur – viiul, Marianne Leibur (12.b) – viiul, Terje Terasmaa – vibrafon, Henrik Leibur – löökriistad).

Viimane neist on ERSO kontsertmeistrist lapsevanema eestvedamisel loodud üdini muusikutest koosnev pereansambel, kelle rõõm musitseerimisest on nakatav ja eeskuju vääriv.

Pärast kontserti on oodatud kõik kohvilauda korrus allpool asuvasse Moonalattu.
Kontsert on tasuta, kõik on oodatud.

Üleskutsega ja plaanidega vinüülplaatide ja muusikainstrumentide kasutamise eesmärkidest saab tutvuda kooli kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.