"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raskes liiklusõnnetuses hukkus laps (0)
08. mai 2015
Scanpix

Reedel juhtus Lääne-Virumaal raske liiklusõnnetus, kus surma sai autole ette jooksnud 10-aastane poiss.

Liiklusõnnetus juhtus kella 14.30 ajal, kus  esialgsetel andmetel astus 10-aastane poiss Tamsalu vallas Assamalla külas bussi eest otse sõiduteele ja sai löögi mööduvalt sõiduautolt Ford, teatas Politsei- ja Piirivalveamet.

Laps hukkus sündmuskohal. Tegemist oli bussiga, mis tõi koolilapsed ekskursioonilt kodukohta.

Rakvere politseijaoskonna välijuht Meelis Kivirand ütles, et tegemist on väga traagilise sündmusega.

“Liikluses peavad kõik osalejad olema väga tähelepanelikud, eriti laste suhtes, kes on kevadel pisut hajevil. Praegu on just ekskursioonideaeg, kus lapsed väsivad reisist ära ning siis kipuvad neil ununema ka liiklusreeglid. Sõidukijuhtidel tuleb peatunud bussist alati hoog maha võtta, et jõuaks ootamatule olukorrale koheselt reageerida,” lausus Kivirand.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.