"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hollandi õnne valem: osaline tööaeg (0)
18. mai 2015
Scanpix

26,8 protsenti Hollandi tööealistest meestest ja 76,6 protsenti naistest töötavad nädalas vähem kui 36 tundi. See teeb hollandlastest ühe kõige õnnelikuma rahva maailmas.

Kui selline sugude- ja tööalane lahknevus võib mõnele näida tagurlik, siis näevad sealsed seadused ette ka seda, et naistel on õigus töötunde kärpida kartmata tööandjate poolseid vastulööke, kirjutas Independent.

Holland positsioneerub 28 Euroopa edukaima riigi sekka ka füüsilise treeningu osas, mis võib olla üks õnne teguritest. Viimaste uuringute järgi moodustavad hollandlased suurima osa inimestest, kes treenivad neli korda nädalas.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.