"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna teerajatiste hooldustööd jätkuvad (0)
18. mai 2015
Scanpix

Tallinna Kommunaalameti teatel on algaval nädalal kavas teekatete hooldusremont ja kevadised hooldustööd järgnevatel tänavatel ja rajatistel:

Sildade ja viaduktide tehniliste konstruktsioonide hooldustööde asukohad on Kõrkja tee sild, Lükati tee sild, Lükati tee puitsild, Härma transpordi viadukt, Iru sild, Lasnamäe transpordi viadukt (Pallasti), Lindakivi jalakäijate viadukt, Mustakivi transpordi viadukt ja Pae tn jalakäijate viadukt.

Samuti Peterburi mnt viadukt (Vesse), Saarepiiga jalakäijate viadukt, Smuuli transpordi viadukt, Varraku transpordi viadukt, Võidujooksu viadukt, Ülemiste jalakäijate viadukt, Raadiku viadukt, Ilvese jalakäijate viadukt.

Teekatte remonttööd freesimise ja asfalteerimise asukohad on Sõpruse pst,  Laagna tee, Narva mnt/Vana – Kuuli ristmik, Pärnu mnt (Viljandi mnt – Tammsaare tee), Kalasadama tn, Suvila tn 33 sissesõit.

Teekatte remonttööd immutamisega toimuvad järgmises kohtades: Liikuri tn, Narva mnt (Võidujooksu tn – linnapiir), Algi tn, Kuldnoka tn, Liimi tn, Muti tn, Nirgi tn, Oksa tn, Pirni tn, Astangu tn, Haabersti tn, Vabaõhumuuseumi tee (v.a pinnatud teelõik), Tatari tn., Weitzenbergi tn (Poska – Mäekalda)l, Vilmsi tn, Virmalise tn, Järve tn, Keemia tn, Tuisu tn., Liikuri tn, Ristiku tn, Ristiku põik, Saue tn, Sõle tn, Marja tn, Sõjakooli tn, Laki tn.

Muudest töödest toimuvad äärekivide remonttööd (Tondi tn/Marsi tn ring), teepeenarde remonttööd (Rannamõisa tee, Vana-Rannamõisa tee, Kaabli tn, Kanali tee, Vana-Tartu mnt), Vanalinna sillutamine (vastavalt järelevalve avaldustele ja tellija informatsioonile), teekatte vajumiste remonttööd (vastavalt järelvalve ja tellija informatsioonile) ja kõnniteede remonttööd (Pikk tn 67, Rüütli tn jne) ja Harku tn teeservade/teepeenarde remonttööd.

 

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.