"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA! Mustpeade majas lastekoorikontsert, Toomikirikus orelimuusika (0)
20. mai 2015

Mustpeade majas toimub täna õhtul Lasteekraani Muusikastuudio kooride kevadkontsert, Kumus aga on pikk kolmapäev, kus Eha Komissarov avab tšehhi avangardfotograafi Jaromír Funke loomingut.

Kõik muusikasõbrad on täna kell 19 oodatud Mustpeade Majja osa saama Lasteekraani Muusikastuudio kooride tasuta kevadkontserdist. Mitmekesise ja lustaka kavaga astuvad Mustpeade maja Valges saalis üles ETV mudilaskoor, lastekoor ja kontsertkoor. Koore juhatavad Aarne Saluveer, Külli Kiivet, Niina Esko ja Silja Uhs. Kontsert on tasuta.

Toomkirikus toimub kell 17-17.30 kesknädala vesper orelimuusikaga, mille viivad läbi liturg Arho Tuhkru ning organist Piret Aidulo. Sissepääs vaba.

Kumus toimub kell 18-20 pikk kolmapäev, kus Eha Komissarov avab näitust “Jaromír Funke ja Tšehhoslovakkia avangardistlik fotograafia 1900–1950”. Tšehhi avangardfotograafia pioneer Jaromír Funke oli heaks näiteks radikaalsest ja pidevalt uuenevast kunstnikutüübist, kelle looming hõlmab nii kubistlikke vormieksperimente kui nn emotsionaalset fotograafiat.
Osalemine muuseumipiletiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.