"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vanalinnapäevade avapaugu annavad laupäeva õhtul C-Jam ja tuleteater (0)
24. mai 2015
Scanpix

Laupäeval, 30. mail algavad järjekorras juba 34. Vanalinnapäevad, mis toovad Tallinna vanalinna rohekesti põnevaid üritusi.

Juba kella 9-st hommikul on Harju ja Niguliste tänaval avatud käsitöömeistrite turg. Avapäev saab õige hoo sisse koerte demonstratsioonesinemisega „Käpakäik 2015“ Raekoja platsis. Vabaduse väljakul on samal ajal maailma päev, mis seekord on pühendatud kogu maailma lastele. Vabaduse väljakul on võimalus näha-kuulata erinevaid kontserte ja osaleda töötubades. Lastele on eraldi tegevused. Lisaks mängitakse Eesti parimate jalgpallurite osalusel ebavõrdset jalgpalli. Peaesineja on Kongo räppartist Baloji ning üritust juhib Linnateatri näitleja Henrik Kalmet.

Vanalinnapäevade avapäeva kõige vaatemängulisem hetk saabub õhtul, kui kell 21 on Raekoja platsis laval tšellopunt C-Jam ning tuleteater.
Lisaks nimetatud sündmustele on 30.mail vanalinnas veel hulgaliselt põnevat tegemist nägemist alates kontsertidest, lõpetades erinevate ekskursioonidega.

Pühapäev, 31.mai on vanalinnapäevadel kuulutatud kirikupäevaks, mil pea kõigis vanalinna kirikutes toimuvad jumalateenistused, kontserdid ja ekskursioonid.

Vanalinnapäevad kestavad 6.juunini ning iga päev on kantud erinevast teemast. Esmaspäev, 1.juuni on lastepäev, teisipäev tervisepäev, kolmapäev muuseumipäev, siis tulevad kunsti- ja teatripäev, muusikapäev ning vana aja päev. Iga päev on hulgaliselt teemakohaseid üritusi, kuid põnevat tegemist on ka neile, keda teemaüritused ei huvita.

Täpsem info vanalinnapäevade kodulehel

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.