"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Helen Adamson avaldas uue päikeselise laulu (0)
26. mai 2015
Pressimaterjal

Lauljanna Helen Adamson avaldas uue singli "Dedication", mis on järjekorras neljas laulja 2014. aasta oktoobris ilmunud debüütalbumilt. Loo autoriteks on Helen Adamson ja Robert Stanley Montes.

“Dedication on minu albumilt minu jaoks üks tähendusrikkamaid laule. Kirjutasin selle pühendusega oma inimestele, inimestele kes mind inspireerivad ja annavad kõigele minu ümber tähenduse,” rääkis lauljatar.

Loole valmis ka muusikavideo, mille konseptsiooni lõi Helen Adamson ise.

“Loo video idee ja kontseptsioon tulid mulle pähe juba lugu kirjutades. Esialgu ei teadnud ma lihtsalt kuidas oma mõtteid ellu viia. Ühel varahommikul tuli mulle poolunes heureka moment ning panin koheselt kokku video esmase variandi. Loo video kannab väga tugevalt edasi laulu sõnumit. Loodan, et vaataja saab videost annuse positiivsust.”

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.