"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teetööd lisavad üha uusi liikluspiiranguid (0)
27. mai 2015
Scanpix

Teetööd lisavad ka kolmapäeval uusi liikluspiiranguid, mis muudavad sõidukijuhtidel sihtkohta jõudmise ajakulukamaks.

Seoses freesimistööde ja muldkeha väljakaevamisega reguleeritakse liiklust eesõigusmärkide või fooridega Jõgeva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Õuna-Vaimastvere remondilõigul.Samuti tehakse freesimistöid Järva maakonnas Pärnu-Rakvere- Sõmeru maanteel Roosna-Alliku ja Ahula vahelisel lõigu, kus liiklust reguleeritakse fooridega, kirjutas BNS.

Asfalteerimistöödeks on kolmapäeval ja neljapäeval liiklusele suletud üks sõidurada ning kehtestatud kiirusepiirangud Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Puurmanis.

Sobiva ilma korral toimuvad pindamistööd ja kehtib kiiruspiirang 30 km/h Lääne-Viru maakonnas Järva-Jaani – Tamsalu – Kullenga maanteel Porkuni-Kullenga lõigul ning Kapu-Rakke-Paasvere maanteel Simuna-Avanduse lõigul, samuti Harju maakonnas Maardu-Raasiku maanteel Parasmäelt-Raasikuni.

Teekatte parandustöödeks on lõiguti piiratud kiirust Ida-Viru maakonnas Kiviõli-Varja maanteel Erra-Varja vahelisel maanteelõigul.

Teekatte märgistustöid tehakse Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Järva maakonna ja Tartu maakonna vahelisel lõigul. Kiirust ei piirata, kuid ettevaatlik tasub olla märgistustehnikast möödasõidul.

Teetruubi remonttöödeks on kella 9-16 liiklusele suletud Lääne maakonnas Kõmsi-Mõisaküla-Salevere maantee Kokutast-Mõisakülani. Ümbersõit on marsruudil Massu-Mäense-Salevere-Mõisaküla ning teekond pikene viie kilomeetri võrra.

Kella 10-15.30 on võistlusautode testsõitudest häiritud liiklemine Põlva maakonnas Kurvitsa-Hutita maanteel Kurvitsa-Paali lõigul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.