"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vanalinna päevad toimuvad ka Kiek in de Kökis ja Bastionikäikudes (0)
29. mai 2015
Scanpix

Muuseumis Kiek in de Kök ja Bastionikäik (Komandandi tee 2) toimub vanalinna päevade ajal mitmeid põnevaid üritusi.

Laupäeval, 30. mail kell 12 toimub töötuba „Bolemani saun ja keskaegne hügieen, aroomiseebi valmistamine“ ning kell 17 ekskursioon „Fortifikatsioonikunsti meistriteosed. Jalutuskäigud Ingeri- ja Rootsi bastionidel ning maa-alustes käikudes“.

Pühapäeval, 31. mail kell 17 annavad tasuta kontserdi noored viiuldajad Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast. Esinevad Elisabeth Härmand, Leevi Nielson, Lisanne Altrov ja Kaido Kopli, klaveril Thea Nestor. Kavas W. A. Mozart, A. Dvorak, E. Ysaye, C. Saint-Saens.

Kolmapäeval, 3. juunil kell 16 toimub pereekskursioon Kiek in de Kökis ja Niguliste kvartalis „Keskaegsed meistrid ja nende teosed Tallinnas“ ning kell 17 ekskursioon Ingeri- ja Rootsi bastionidel ning maa-alustes käikudes.

Ekskursioon „Fortifikatsioonikunsti meistriteosed. Jalutuskäigud Ingeri- ja Rootsi bastionidel ning maa-alustes käikudes“ toimub ka reedel, 5. juuni kell 17.

Neitsitornis (Lühike jalg 9a/Lossi plats 11) on avatud näitus „Magus kaup. Magusameistrid Tallinnas 1918 – 1940“

Teisipäeval, 2. juunil kell 14 toimub Neitsitornis töötuba „Käsitsi tehtud maiustused“ koos näituse tutvustamisega.

Kolmapäeval, 3. juunil ja reedel, 5. juunil  kella 12–18 tutvustab meister Raivo Paju Taani kuninga aias sepakunsti saladusi. Kolmapäeval, 3. juunil ja reedel, 5. juuni kella 15–18 toimub Neitsitorni välikohvikus Taani kuninga aias Gourmet Coffee kohviesitlus „Kohvimeistrid vanalinnas“.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.