"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Mustamäe Päevakeskus tähistas väikest juubelit (0)
03. juuni 2015
Albert Truuväärt

Päevakeskuse 20. sünnipäeva tähistamine toimus aiapeoga 3. juunil Ehitajate tee 82 aias. Peo riietuses oli aktsent peakattel – põnevamate kübarate omanikud said autasustatud.

Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda: “Mustamäel elab 66 517 inimest, väärikas eas (65+) on tänase päeva seisuga 15 854, paljud neist põlised mustamäelased. Tore, et suur osa eakaist on aktiivselt tegevad ka Mustamäe Päevakeskuses: käiakse huviringides, kohtumisõhtutel, tantsimas, lihtsalt suhtlemas ja aega veetmas.”

“Alati, kui mul on mõnel varahommikul olnud võimalus astuda hetkeks päevakeskuse ekskursioonibussi ja ajada reisisellidega paar sõna juttu, olen saanud positiivse impulsi endagi töödeks ja tegudeks. Päevakeskuse lauljate-tantsijate-käsitöömeistrite elujõudu ja pealehakkamist saab vaid imetleda,” lisas ta.

Nii lauljaid-tantsijaid kui käsitöömeistrite kunsti sai nautida ka Mustamäe Päevakeskuse juubelipeol. Pidu algas kell 13 linnaosa vanema Helle Kalda tervituskõnega, linna poolt tuli tervitama abilinnapea Merike Martinson.

Rahvale esinesid päevakeskuse lauljad-tantsijad ning armastatud artistid nagu Voldemar Kuslap, Ervin Lillepea, Eduard Toman, Boris Lehtlaan ja Are Jaama. Päevajuht oli Hannes Hermaküla.

Vaata galeriid (14)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.