"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vargad ärandasid üleeile 15 800 euro väärtuses võõrast kraami (0)
03. juuni 2015
Scanpix

Kõige enam kahju tekitati Kesklinnas Pirita teel kui seal asuvast ehitusjärgus majast varastati 8100 euro ulatuses ehitusmaterjale.

Lisaks ärandati Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval seisnud autolt veljed koos rehvidega, tekitades kahju 2500 eurot ja Kesklinnas J. Vilmsi tänaval asuvast garaažist varastati kaks jalgratast, millega tekitati 1000 eurone kahju.

Peale selle varastati kesklinnas Viru tänaval rahakott, millega tekitati kahju 1500 eurot, Põhja-Tallinnas Küti tänaval asuvast majast varastati tööriistu kahjuga 2700 eurot ja Kesklinnas Pirita teel asuvast ehitusjärgus majast varastati ehitusmaterjale kogusummas 8100 eurot. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.