"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kadaka teel sõitis liinibuss otsa sõiduautole (0)
10. juuni 2015
Scanpix

Liinibussi Irisbus juhtinud 55-aastane mees sõitis tagant otsa reguleerimata ülekäiguraja ees peatunud Toyota Avensisele, mida juhtis 34-aastane naine.

Õnnetus juhtus kella 8.25 ajal Tallinnas Kadaka tee 46 maja juures, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi viis sõiduauto juhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 11.49 ajal Tartumaal Tartu vallas Vedu-Kikivere tee teisel kilomeetri, kus Ford Focust juhtinud 60-aastane mees sõitis vasakkurvis teelt välja vastu suurt maakivi. Õnnetuse tagajärjel sai vigastada juhi kõrval istunud 65-aastane naine, kelle kiirabi viis Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kolmas õnnetus juhtus kella 13.31 ajal Tallinnas Vindi tänav 11 maja juures, kus 26-aastane mees tagurdas Citroeniga parkimiskohast välja ning sõitis otsa 77-aastasele naisele. Kiirabi viis eaka naise Ida- Tallinna  Keskhaiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 14.18 ajal Rakveres Adoffi tänav 11 maja ees, kus 25-aastane Heiki hakkas Honda tsikliga tegema möödasõitu ees liikunud ja vasakpööret alustanud Citroen Jumperi kaubikust, mida juhtis 38-aastane Teet.

Mootorrattur pidurdas, kaotas juhitavuse ja kukkus, libisedes vastu kaubikut ning seejärel vastu pargitud Mercedest. Kiirabi viis ratturi Rakvere haiglasse, kust ta lubati hiljem kodusele ravile.

Viies õnnetus juhtus kella 16.49 paiku Kuressaares Lossi ja Pargi tänava ristmikul, kus BMW 730I-ga kõrvalteelt peateele sõitnud 29-aastane mees keeras ette Aprilia RS 125 tsikliga sõitnud 17-aastasele noorukile.

Õnnetuse tagajärjel mootorrattur kukkus ning toimetati Kuressaare haiglasse. 

Kuues õnnetus juhtus kell 17.36 Paides Laia ja Nooruse tänava ristmikul, kus juhtimisõiguseta 14-aastane poiss sõitis rolleriga ette peateel liikunud Mercedesele, mida juhtis 61-aastane mees. Õnnetuse tagajärjel viga saanud poiss viidi Järvamaa haiglasse.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.