"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Valvureid rünnanud vang sattus uurimise alla (0)
14. juuni 2015
Scanpix

Viru vanglas sattus möödunud nädalal uurimise alla järjekordne vang, kes ründas valvureid.

Vahejuhtum toimus 5. juunil, kui varem ohtlikuks hinnatud vang ründas ametnikke, tabades rusikaga kilpi. Kinnipeetavale paigaldati käerauad ning ametnikud vigastada ei saanud, selgub justiitsministeeriumi ülevaatest.

Vangla alustas vangi suhtes kriminaalmenetlust.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.