"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO: Politsei püüab pühade ajal joobes juhte (0)
21. juuni 2015
Scanpix

Saabuvate pühade eel ja ajal pöörab politsei suuremat tähelepanu olukorrale liikluses, eriti keskendutakse alkoholijoobes juhtide tabamisele.

Põhja prefektuuri laupäeval Tallinna ümbruses läbiviidud lauskontrollil “Kõik puhuvad” tabati 14 joobes juhti, mis politseikapten Sirle Pai hinnangul on masendav tulemus, vahendas “Aktuaalne kaamera”.

Tänavuse viie kuuga on politsei kontrollinud 350 000 juhi kainust ning avastanud 3000 alkoholi või narkootikumide mõju all juhti. Joobes juhi süül oli viie kuuga 45 inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles hukkus 6 ja sai viga 58 inimest.

“Kindlasti paneb liikluspolitsei kõikidele südamele, et peame seadustest kinni ja kõige olulisem on see, et alkoholi tarvitanuna ei tohi rooli istuda. Ja teeme ka kõik selleks, et ka meie lähedased ei teeks seda,” ütles Põhja prefektuuri liiklustalituse juht Sirle Pai.

“Tänasest päevast on tuua ka kaks näidet, kus peeti kinni alkoholi tarvitanud isik ja kõrval istus kaine juhilubadega inimene. Samamoodi kanname kõikide oma lähedaste ja sõprade eest vastutust, et me saame panna käe vahele ja teha seda, et nad ei istuks alkoholi tarvitanuna rooli,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.