"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti esimene golfiajakirja suvenumber jõuab poelettidele neljapäeval (0)
22. juuni 2015
Scanpix

Ajakirja toimetusel koos teiste Eesti golfimaailma tegijatega on meeldiv tõdeda, et see põnev ja sportlik mäng on endalt heitnud vaid elitaarsele seltskonnale mõeldud mängu maine ja saanud paljudele lihtsatele inimestele toredaks ajaveetmisvormiks. 

Ajakirja toimetusel koos teiste Eesti golfimaailma tegijatega on meeldiv tõdeda, et see põnev ja sportlik mäng on endalt heitnud vaid elitaarsele seltskonnale mõeldud mängu maine ja saanud paljudele lihtsatele inimestele toredaks ajaveetmisvormiks.

Sel nädalal võõrsilt ettevõtluskursustelt naasnud ajakirja Golf vastutav väljaandja Monika Kuzmina ütleb, et mistahes ettevõtmises on oluline eetilisus. 

“Kas pole mitte nii, et need inimesed, kes tegutsevad eetilistel alustel, nende eludes valitseb rõõm ja rahu, nende pered on õnnelikud ja nende ärid õitsevad? Just selliseid inimesi kohtan golfiväljakutel tehes ajakirja Golf. Olin südamest liigutatud pärast igat mulle antud intervjuud,” räägib daam, kes võttis südameasjaks ajakirja kaudu golfi populariseerimise.

“Temaga võinuks teha intervjuu mistahes teemal, kuid viis, mil moel ta rääkis oma elutööst, näitas teda küljest, mis ütleb tema kohta rohkem kui mistahes teemal esitatud persoonilugu,” arvab Monika Kuzmina. 

“Käesolevat väljaannet tehes sain esmakordselt ka pisaraid valada ja seda mitte kurbusest, vaid tundeliigutusest, kui vestlesin näitleja, psühholoogi, kirglikult golfimängu kiindunud Rita Rätseppaga vähihaiguse teemal ning heategevusest sellesse haigestunud inimeste nimel,” räägib Monika Kuzmina veel ühest persoonist.

Mõistagi vaetakse uues numbris golfimängu tehnilisi küsimusi, räägitakse väljakutest ja klubidest, jagatakse õpetusi ja peetakse isegi golfiduelli. Ei saa jätta mainimata, et ajakiri Golf pole ainult neile, kel golfivarustus kapis kannatamatult nädalavahetust ootab – väljaande lehekülgedelt leiavad palju huvitavat ka need, kelle ainsaks kokkupuuteks põneva mänguga on vaid teleriekraanilt diivani poole sööstev pall.

Ajakirja suvine väljaanne sai sedakorda pea kahekordselt mahukam, kui võrrelda seda 2013. aastal uue tiimi poolt avaldatud numbriga. 

“Südamevaluga pean ütlema, et vaatamata pingutustele jäi ikkagi mitmeid kirjutamist väärivaid lugusid sel korral kaante vahele panemata,” nendib vastutav väljaandja. “Samas on see aga suur õnnistus ja märk sellest, et golf Eestis on suurem kui pealtnäha paistab ning golfiinimesed isiksustena tunduvalt suuremad kui oskavad arvata.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.