"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rahvaüritused häirivad mitmel pool liiklust (0)
22. juuni 2015
Scanpix

 Rahvaürituste tõttu on esmaspäeval mitmel pool liiklus häiritud.

Ürituse „Tagasi Mahtrasse“ tõttu on esmaspäeval kella 17-st kuni teisipäeval kella 3-ni liiklusele suletud Rapla maakonnas Juuru-Järlepa teelõik kilomeetritel 3,6-3,8. Ümbersõit on tähistatud, teatas maanteeamet BNS-ile.

Seoses Lähtel toimuva rahvaüritusega on esmaspäeval kella 16-st kuni teisipäeval kella 12-ni liiklusele suletud Tartu maakonnas Kõrveküla-Lähte maantee Lähtes. Ümbersõit toimub Tartu-Jõgeva-Aravete maantee ja Makari tee kaudu. Teekond pikeneb ligi 2,5 kilomeetri võrra.

Võidupüha maratoni toimumisega seonduvalt on kella 14-21 liiklus häiritud ja kiirust piiratud Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maanteel Toril ja Paikusel, Urge-Sindi maanteel Sillal ning Tori-Rütavere maanteel Tori-Pulli lõigul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.