"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teetööd ja massiüritused piiravad liiklust (0)
28. juuni 2015
Scanpix

Teetööd ja rahvaüritused toovad ka pühapäeval mitmes Eesti paigas kaasa uusi liikluspiiranguid, mistõttu tuleb autojuhtudel arvestada täiendava ajakuluga.

Maanteeinfokeskus palub liiklejatel arvestada täiendava, 15-minutilise ajakuluga Jõgeva maakonnas Tartu–Jõgeva–Aravete maanteel Õuna ja Vaimastvere vahel, kus liiklust reguleeritakse fooridega kahel erineval teelõigul: 46.-48. kilomeetrini tehakse muldkeha kaevetöid ja 51.-55. kilomeetrini freesitakse vana teekatet. Kaevetööd jätkuvad augusti lõpuni.

Sobiva ilma korral tehakse pindamistöid Harju maakonnas Ruu-Ihasalu maantee 10-kilomeetrisel lõigul ja Kuusalu-Leesi maanteel asuval Loo sillal. Kiirust on piiratud kuni 30 km/h. Maanteeinfokeskus manitseb juhte ettevaatlikkusele, sest teel on lahtist killustikku.

Seoses Pärnu maakonnas toimuvate Eesti jalgrattasõidu meistrivõistlustega on Vändra alevis kuni pühapäevani liiklusele suletud Vana tänava ja Viljandi maantee ristmike vaheline teelõik. Ümbersõit toimub Kalmaru kaudu. Kella 10.30–18.30 on võimalikud ka lühiajalised liiklusseisakud marsruudil Vändra–Massu–Aluste–Kergu–Järvakandi–Lokuta–Eidapere–Vändra.

Lühiajalisi liiklusseisakuid võib kella 11-15 ette tulla ka Eesti triatloni rattaetapi korraldamisega Viljandi linnas ja selle ümbruses. Võistlustrassil on kehtestatud kiiruspiirangud ja liiklust korraldavad reguleerijad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.