"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Bussid nr 31 ja 58 suunatakse ümbersõidule (0)
29. juuni 2015
Scanpix

Tallinna Transpordiamet teatab, et seoses Paekaare tänava ja Võidujooksu tänava ristmike vahelisel Pae tänava lõigul toimuvate soojatrassi remonttöödega 06. juuli kella 09.00-st kuni 21. juuli 2015.a tööpäeva lõpuni suunatakse bussiliinid nr 31 ja 58 ümbersõidule.

Liini nr 31 autobussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõidumarsruudil Võidujooksu tänav ja Pae tänav, tehes peatuse Võidujooksu tänaval mõlemal suunal paiknevates ajutistes Uus-Pae peatustes.

Liini nr 58 autobussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõidumarsruudil Paekaare tänav, Võidujooksu tänav ja Pae tänav, tehes täiendava peatuse Paekaare tänaval linnast väljuval suunal paiknevas Paesilla peatuses ja Võidujooksu tänaval mõlemal suunal paiknevates ajutistes Uus-Pae peatustes.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.