"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KABLI: Päikeseloojangufestival alustab Curly Stringsiga (0)
30. juuni 2015
Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Kolmapäeval algab kuu aega kestev Kabli Päikeseloojangu Festival, mis meelitab õhtuste romantiliste kontsertidega rannalavadel ja taluõuedes. Selle nädala hitiks on Curly Strings, kes hullutab publikut neljapäeval.

1. juulist 1. augustini toimuv Kabli Päikeseloojangu Festival toob kokku Eesti parimad muusikud ning põnevaimad inimesed. Festival saab avalöögi kolmapäeval kell 18 laste ja noorte rahvamuusikalaagri kontserdiga Rannakodu puhkekülas.

Samal õhtul kell 20 ootab astronoom Aarne Paul tähehuvilisi vestlusõhtule Kosmonautika puhkekeskusesse, teemaks päikesemängud: virmalised, helkivad ööpilved ja päikesevarjutus. Koha peal saab uudistada päikeseteleskoopi, päikesekella ja päikesekalendrit.

Neljapäeva õhtul kell 20 saab Tuisuliiva puhkemaja õuel Curly Stringsi saatel jalga keerutada.

Reede õhtu möödub Aafrika trummirütmide saatel. Kell 20 toimub Uue-Jaani taluõuel hingekosutusõhtu, kus lisaks sütitavale trummimuusikale viib elu-uurija ja muinasjutuvestja Erki Kaikkonen inimesed väikesele rännakule Lääne-Aafrikasse. Koos publikuga põimitakse rütmid, tantsud, laulud ja muinasjutud üheks tervikuks.

Laupäeval kell 22 tõmbavad Kabli rannalaval peo käima Genka ja Paul Oja.

Pühapäeva õhtul kell 20 esineb Häädemeeste kirikus ETV tütarlastekoor. Kes aga eelistab ennast pigem sirutada, saab samal ajal Kabli rannas joogat proovida.

Kabli päikeseloojangufestival kestab neli nädalat ning need nädalad on täis muusikat folgist džässini, õdusaid salongiõhtuid, kirjanduse- ning filmiüritusi, ehedaid külasimmaneid ja hommikutundideni kestvaid rannapidusid. Lisaks soe merevesi, lummavad päikeseloojangud ning mõnus atmosfäär.

Festivali täpsema kava, kontsertide toimumiskohad ja piletiinfo leiad siit

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.