"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Noor tallinlane, tule suvekooli! (0)
01. juuli 2015
MTÜ RuaCrew

3.-5. augustini toimub Prangli saarel MTÜ RuaCrew suvekool, kus noored õpivad meeskonnatööd ning avastavad uusi huvialasid.

Osalema on oodatud kõik 12-16-aastaseid Tallinna noored. Suvekool toimub Prangli saarel, mis annab osalejatele suurepärase võimaluse mõneks päevaks tavapärasest linnakeskkonnast väljuda ning omandada uusi teadmisi, kogemusi ja oskusi meeskonnatöös toimetulekuks.

Suvekooli jooksul keskendutakse ka iga noore huvi ja kire avastamisele ning selle arendamisele. Muidugi ei puudu suvekoolist ka meelelahutus ning kogu üritus lõpeb maskiballiga, kus parimaid ootavad auhinnad.

Suvekooli korraldav MTÜ RuaCrew on loodud 2009.aastal ja ühingu eesmärgiks on ennetada sotsiaalseid probleeme ja õigusrikkumisi noorte seas ning nende lahendamisele kaasaaitamine. Suvekool saab toimuma tänu Hasartmängumaksu Nõukogule, Tallinna linnale, Viimsi vallale ja Viimsi Huvikeskusele ning Politsei- ja Piirivalveameti Põhjaprefektuurile.

Lisainfo ja registreerimine: ene@ruacrew.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.