"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Narva-Jõesuus uppunud tüdrukutest leiti ka teine (0)
08. juuli 2015
Scanpix

Narva-Jõesuus möödunud nädala lõpus ujumisel kadunuks jäänud kahest tüdrukust leiti  kolmapäeva hommikul ka teine.

Kella 7.50 ajal andis Vene Föderatsiooni piirivalve politsei- ja piirivalveametile (PPA) teada, et merekaldalt Vene territooriumil on leitud tüdruku surnukeha. “Tegemist võib olla tüdrukuga, kes jäi reedel kadunuks Narva-Jõesuus. PPA ja Vene piirivalve teevad koostööd selleks, et leitud tüdruku isik võimalikult kiiresti tuvastada,” ütles Ida prefektuuri pressiesindaja.

Endiselt on kadunud 49-aastane mees ja 31-aastane mees.  PPA jätkab otsingutega kaldalt ja jõesuudme alal ning vahetab informatsiooni Vene Föderatsiooni piirivalvega.

Neli inimest jäid Narva-Jõesuu supluskohas kadunuks reede õhtul. 49-aastase mehe kadumisest anti teada veidi pärast kella 18. Lisaks teatati ligi tund hiljem ka 31-aastase mehe ja kahe 10-aastase tüdruku kadumisest. Koht, kust kadunud inimeste isiklikud esemeid ja riided leiti, ei ole ametlik supelrand.

Laupäeva hommikul leiti Venemaa poolelt ühe 10-aastase tüdruku surnukeha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.