"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lennujaamas tuleks laupäeval aega varuda (0)
10. juuli 2015
Scanpix

Kuivõrd Tallinna Lennujaamas toimub laupäeval esimene pööring, tuleks lennureisijail tavapärasest rohkem aega varuda.

Sel laupäeval toimub selle aasta esimene pööring. Soovitame kõigil reisijatel, kelle lennud väljuvad 11. juulil ajavahemikus 12-19, saabuda lennujaama vähemalt kaks tundi enne väljalendu, sest julgestuskontrolli järjekorrad võivad olla tavapärasest pikemad, teatas Tallinna Lennujaam sotsiaalmeedia vahendusel.

Pööringud toimuvad Tallinnas tänavu viiendat aastat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.