"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Briti reisiveeb valis Tallinna loomaaia maailma 20 parima hulka (0)
14. juuli 2015
Scanpix

Briti reisileht Mr Sightseer, mis tutvustab parimad turismisihtkohti ja -atraktsioone üle kogu maailma, seadis ritta loomaaiad. Tallinna loomaaial on au kuuluda 20 parima sekka.

Paljud n-ö linnareisijad armastavad siiski ka loodust ning nende jaoks on hea võimalus floora ja faunaga tutvuda just loomaaedades. Zoopargid on ka suurepärane ajaveetmiskoht lastega reisivatele peredele, kirjutab Maaleht.

“Enamus Eesti pealinna parimaid atraktsioone asuvad lühikese sõidu kaugusel kesklinnas, ja Tallinna loomaaed pole erand. 210 aakril laiuv ja peaaegu 14 000 loomaga zoopark on Baltimaade suurim ja enimkülastatud. Selle alpinaarium uhkeldab suurima mägikitsede ja -lammaste kollektsiooniga, lisaks ohustatud amuuri ja lumeleopardid.

Kaks troopikamaja tutvustavad krokodille ja eksootilis kalu, lisaks linde, roomajaid ja puude otsas elavaid imetajaid,” kijutatakse lehel Tallinna loomaaia tutvustuseks.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.