"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sel sügisel jõuab Eestisse mainekas King of Kings võitluskunstisari (0)
20. juuli 2015
Scanpix

17. oktoobril on Saku Suurhall võitluskunstide sõdalaste ja nende fännide päralt, sest esmakordselt toimub Eestis Euroopa kuumima ja enamvaadatuima K-1 reeglites võitluskunstisarja King of Kings järjekordne Gran Prix etapp. Areenile astub Eesti paremik ning kohal on mitmed maailmanimedega võitlejad.

King of Kings sarja eelmine kuninglik heitlus toimus 22. mail Riia Arenal, kus Andra Aho kinnistas endale “võitmatu tüdruku” tiitli, Marko Moisarit hinnati kõrgelt õhtu ilusaima matši pärast, Rain Kärkinen lõpetas oma fight`i edukalt loetud sekunditega ning Roman Zubin tõi kodumaale kindla võidu. Kokku lõi lõunanaabrite juures võitlustes kaasa seitse Eesti sportlast. 

King of Kings`i tõi Eestisse First Fighting Club (FFC), kes on nüüd selle ülipopulaarse sarja lepingujärgne esindaja Lätis ja Eestis. Terase omanik ja üks asutajatest ning FFC klubi president Igor Golubev rääkis intervjuus TV3-le, et siinsed võitluskunstide korraldajad jälgisid seda võitlussarja ja neile meeldis korraldus, organiseerimine ja struktuur ning Vilniuse võistluse järel kirjutati klubi ja King of Kingsi esindajate vahel alla esindamise ja korraldamise leping.

“Saku Suurhallis toimuv üritus tuleb staatuselt suurem kui Lätis,” arvas Igor Golubev. “Seda kannab üle Eurosport Live ja matše saab näha vähemalt 150 riigis.” Tallinnas võib näha mitmeid põnevaid superfight`e ning kaheksast matšist edasi pääsenud neli parimat suunduvad edasi võistlema Berliini 19. detsembril. 

Golubevi arvates on King of Kings`i Eestis toimumine meie võitlejatele oluline selle tõttu, et nende matše nähakse kogu maailmas, parimatele pööravad tähelepanu teiste sellelaadsete ürituste promootorid ja edukas esinemine annab parimatele eeldatavasti ka rahalist tuge. Tallinnas loodab King of Kingsi maaletooja näha suurepärast show`d ja suurel hulgal fänne.

Sarja Eestisse toonud spordiklubi First Fighting Club tegutseb Terase Spordikeskuses, mis on üks uuematest Tallinna spordiklubidest, kus treenitakse kõrgetasemeliselt fitnessis, võitluskunstides ja pallimängudes. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.