"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Varrak: Korvpalli EM-i koondis pole veel täiesti selge (0)
21. juuli 2015
Scanpix

"Kes saavad EM-ile mängima pole veel kindel, ehkki mõni mängija on eelistatumas seisus. Juba aastaid on Eesti koondis teatud mängijatele toetunud ja väga suuri muutusi on raske ette näha. Kindlasti on koondises ka uusi tulijaid, kes põhituumikut väga jõuliselt ainult paremaks muudavad," rääkis Eesti korvpallikoondise abitreener Alar Varrak.

Varrak rääkis TTV-le, et Eesti koondise liikmed on hetkel erineval tasemel. “Osad mängijad on juba pikemat aega teinud trenni kaks korda päevas, teised kord päevas. Eilsest on kõik aga täisprogrammil ja kellelegi erandit ei tehta, 16-17 väljavalitud meest panevad lõpuni. Kogenumatele mängijatele toimusid peale jaanipäeva rohkem üldfüüsilised treeningud, noorematele mängijatele lisaks üldfüüsilisele veel ka korvpallitreeningud.”

“Plaan on selline, et trennid toimuvad kaks korda päevas, hommikul jooksu – ja jõutreening, õhtul saalitreening. Augusti alguses toimuvad Moskvas ka esimesed mängud. Kindlasti pole koondis seal veel täisvormis, aga turniiridel käimist alustame sellest hoolimata. Kolme esimest vastast juba ka teame. Neist kahel vahetus treener ja seega ei saa nende meeskondade varasemate aastate taseme põhjal järeldusi teha.”

Suurem töö ootab ees augustis, mil hakatakse turniire ja kontrollmänge mängima. “Kes saavad EM-ile mängima pole veel kindel, ehkki mõni mängija on eelistatumas seisus. Juba aastaid on Eesti koondis teatud mängijatele toetunud ja väga suuri muutusi on raske ette näha. Kindlasti on koondises ka uusi tulijaid, kes põhituumikut väga jõuliselt ainult paremaks muudavad,” rääkis Varraks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.