"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Viljandi folgi esimene päev kujunes rahvarohkeks (0)
24. juuli 2015
www.folk.ee

Sel neljapäeval alanud ja pühapäevani kestva 23. Viljandi pärimusmuusika festivali esimene päev kujunes rahvarohkeks.

Festivali esimese päeva rahvarohkus kajastus ka piletimüüginumbristes. “Kunagi varem pärimusmuusika festivali ajaloos pole me välja müünud neljapäevaseid päevapasse,” sõnas Viljandi folgi piletimüügipealik Anu Rannu. “Samuti ei ole mitmeid aastaid juhtunud, et publik jääb mõne lossimägedes toimuva suure lava konserdi väravate taha, nagu juhtus eile Curly Stringsi Kaevumäe etteastega,” kommenteeris Rannu, vahendas BNS.

Korraldajate soovitusel võiksid reedel ja laupäeval festivali külastada soovijad mõelda eelnevalt läbi, mis kontserte nad külastada soovivad ja soetada pigem kontserdipileteid, mis tagavad kindla esinemispaika pääsemise. Praeguse seisuga müüdi reedel läbi ka laupäevased päevapassid.

Esmakordselt rongkäiguga alanud pärimusfestival sai täishoo sisse neljapäeval. Üleskutset linnarahval paraadist osa võtta järgis üllatavalt palju inimesi ja see tõi juba lõunatundideks pärimeetrisse tavatult suure rahvahulga. Rongkäigule järgnenud avamisetendusel said sõna nii Eesti president, kultuuriminister kui teised.

Viljandi pärimusmuusika festivali põhiprogramm toob tänavu publikuni ligi poolsada esinejat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.