"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti naised abielluvad üha rohkem raha eest võhivõõrastega (0)
30. juuli 2015
Scanpix

Vallandunud on eestlannade ja EL-i mittekuuluvate riikide kodanike vahel fiktiivabielude sõlmimise laine. Ent lahutamine – kui selleni üldse jõutaksegi – nõuab aastaid kannatlikkust ja palju raha.

Natuke üle aasta tagasi pakuti ühele eestlannale umbes 5000 eurot, et sõlmida Itaalias fiktiiv- abielu Egiptusest pärit mehega, kes soovis saada Euroopa Liidu kodakondsust. Euroopa Liidu riigist naise võtmine muudaks selle hõlpsamaks, kirjutas Eesti Päevaleht.

Ent fiktiivabielu vahendajad saatsid neiu lõpuks Egiptusesse ja abielu sõlmiti seal. Nüüd ei saa eestlanna lahutust, sest Egiptuse seaduste järgi saab lahutussooviga kohtusse pöörduda ainult mees. Temast pole aga enam jälgegi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.