"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Varastele "läks kaubaks" hunnik tööriistu (0)
30. juuli 2015
Scanpix

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 103 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist, 55 varavastast kuritegu, nende seas 2 röövimist ja 44 vargust (4 eluruumidest, 5 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. 

Registreeriti 1 inimvigastustega  liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 11 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 302 väärtegu.  Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 isik. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. juulil teatati, et Tööstuse tänava korteris löödi 28-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

29. juulil teatati, et Toompuiesteel tungiti kallale 35-aastasele mehele.

29. juulil teatati, et Hooldekodu tee korteris löödi 74-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase naise.

Vargused

29. juulil teatati, et Lõime tänaval pargitud sõiduautolt varastati tagavararatas. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

29. juulil teatati, et Pae tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

29. juulil teatati, et Valge tänava eramusse murti sisse ja varastati elektritööriistu ja alkoholi. Vargusega tekitatud kahju on 1820 eurot.

29. juulil teatati, et Toompuiesteel murti sisse hoone keldrisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 8555 eurot.

29. juulil teatati, et Sambliku tänava eramusse murti sisse ja varastati ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil teatati, et Maardu linnas Keemikute tänava korteris löödi 21-aastast naist. Lööja on politseile teada.

Vargus

29. juulil teatati, et Saue vallas varastati metsamaterjali. Tekitatud kahju on 7400 eurot.

Juhtumid piiril

29. juulil saabus Tallinna piiripunkti lennureisiga Peterburist 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Naine ei omanud piisavalt elatusvahendeid ja tema ütlused reisieesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed ning erinesid saatkonnas viisa taotlemisel antud ütlustest. Seetõttu koostati talle piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Isik jääb kuni esimese tagasilennu võimaluseni Tallinna Lennujaama Non-Schengeni alale.

29. juulil soovis lahkuda Tallinnast lennureisiga Peterburgi 1986. aastal sündinud Ukraina kodanik. Naine saabus Eestisse lennureisiga Oslost. Isik väitis, et kihlus Norras ja taotles elamisluba, kuid ootamatutel asjaoludel tekkis vajadus sõita Ukrainasse. Isikul ei olnud ette näidata dokumente selle kohta, et ta elab ja taotleb elamisluba Norra Kuningriigis. Kuna isik viibis Schengeni alal pikka aega ilma seadusliku aluseta, sealhulgas ühe päeva Eestis, koostati isikule lahkumisettekirjutus, sissesõidukeeldu ei kohaldatud. Naine lahkus Eestist lennureisiga Peterburgi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.