"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Elektrilevi klienditeenindus avab neljas linnas esindused (0)
31. juuli 2015
Elektrilevi OÜ

Seoses klienditeeninduse ümberkorraldamisega avab võrguettevõte Elektrilevi Pärnus, Jõhvis, Tartus ja Tallinnas esindused, kus kliendid saavad sõlmida võrgu- ja liitumislepinguid ning lahendused teistele elektrivõrguga seotud teemadele.

“Elektrilevi on üks vähestest ettevõtetest, kes on füüsiliselt kohal kõigis maakondades, et vajadusel klienti nõustada,” ütles Elektrilevi klienditeenindusosakonna juhtaja Ainer Tiitson. “Uutes esindustes aidatakse kliente elektrivõrgu küsimustes elavas järjekorras, teistes maakonnakeskustes on meie spetsialistiga võimalik kohtuda eelneval kokkuleppel.”

Elektrilevi kliendipöördumiste analüüs näitab, et esinduste külastamine on järjepidevas langustrendis ning tihti tullakse esindusse harjumusest või teadmatusest. “Tegelikult saavad kõik küsimused mugavama ja kiirema vastuse e-teeninduse, e-kirja või telefoni teel,” selgitas Tiitson, et juba täna eelistab üle 90% klientidest paindlikku, ajast ja kohast sõltumatut klienditeenindust, millele võrguettevõte on püüdnud vastu tulla uute teenustega e-teeninduses. “Näiteks alates märtsist on võimalik võrgulepinguid koostada telefoni teel ja allkirjastada e-teeninduses.” Uue võimaluse avanemisega on digiallkirjastatud võrgulepingute arv nelja kuuga kasvanud viis korda ületades juunis esmakordselt rohkem kui 50% künnise.

Tiitsoni sõnul on seoses avatud elektrituruga klientide teadlikkus elektrimüüja ja võrguettevõtja tegevusalade osas kasvanud, kuid veel tänagi selgitavad klienditeenindajad igapäevaselt võrguettevõtte vastutust avatud elektriturul. “Oleme arvestanud, et esimestel nädalatel teevad teenindajad selgitustööd milliste teemadega tuleks pöörduda võrguettevõtja ja millistega elektrimüüja poole.” 

Kui võrguettevõte klient ei saa oma küsimustele lahendust Elektrilevi e-teeninduses, e-kirja teel või klienditelefonil 777 1545, siis on tal võimalus eelneval kokkuleppel kohtuda Elektrilevi spetsialistidega kõikides maakonnakeskustes.

Elektrilevi klienditeeninduse uued esindused asuvad Pärnus Energia tänav 4, Jõhvis Sompa tänav 36, Tartus Ilmatsalu tee 5 ja Tallinnas Kadaka tee 63.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.