"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti on tänavuse Põhja-Saksamaa suurima merefestivali partner (0)
01. august 2015
Scanpix

Järgmise nädala lõpus toimub Rostockis Põhja-Saksamaa suurim merefestival Hanse Sail, mille tänavune partnermaa on Eesti.

Eesti turismivõimalusi tutvustab festivalil Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus koostöös Eesti Ajalooliste Laevade Seltsi ja Lennusadamaga, teatas välisministeerium BNS-ile. Kohal on ka Eesti Ajalooliste Laevade Seltsi kuuluv kahemastiline purjelaev Jenny Kruse.

Hanse Saili ärifoorumil annab Eesti suursaadik Saksamaal Kaja Tael ülevaate Eesti e-riigi eduloost.

Laadal pakuvad Eesti toitu ja tooteid Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ja Hansa Biomarkt ning 6. augustil esineb merepidustuste avaürituse raames jazztrio Sooäär-Vaigla-Ruben kavaga „Baltischer Jazz-Frühschoppen“.

6.-9. augustini toimuv Hanse Sail tähistab sel aastal oma 25. juubelit ning oodatakse ligikaudu 1 miljonit külastajat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.