"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jalgrattur sõitis otsa vanaprouale (0)
11. august 2015
Scanpix

Esmaspäeval juhtunud neljas inimkannatanutega liiklusõnnetuses sai viga kokku neli inimest. Jalgrattur sõitis otsa Rüütli tänaval kõndinud 87-aastasele Irenele.

Kell 18.52 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Rüütli tänav 19 maja ees, kus 24-aastane Ana sõitis jalgrattaga otsa mööda Rüütli tänavat kõndinud jalakäijale, 87-aastasele Irenele, teatas siseministeerium. Kiirabi toimetas kokkupõrke tagajärjel kukkunud jalakäija Pärnu haiglasse, vahendas BNS.

Kell 18.52 juhtus õnnetus ka Tallinnas Merivälja tee 24 maja juures, kus 32-aastane Karin sõitis sõiduautoga Toyota Corolla tagant otsa sõiduautole Škoda Fabia, mida juhtis 24-aastane Tanel. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Škoda omakorda tagant otsa 20-aastase mehe juhitud sõiduautole Volkswagen Passat, mis seejärel paiskus otsa sõiduautole BMW 740d, mida juhtis 23-aastane Andrei. Kiirabi toimetas Škodas kaassõitjana viibinud 21-aastase naise Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kell 18.57 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Viimsis Randvere tee 6 maja juures, kus 24-aastane Tauri sõitis sõiduautoga Volvo S60 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 69-aastasele naisele. Kiirabi toimetas jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 23.20 ajal juhtus õnnetus Lääne-Virumaal Vinni vallas Viru-Jaagupi – Simuna tee 11. kilomeetril, kus alkoholijoobes 28-aastane Jaanika sõitis sõiduautoga Audi A6 teelt välja kraavi. Kiirabi toimetas autojuhi Rakvere haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.