"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta! Löwenruh Muusikasuvele panevad punkti ansambel Lustgast ja Uno Kaupmees (0)
12. august 2015
Scanpix

Kesknädal on Tallinnas sündmusterohke- Löwenruh pargis toimub Muusikasuve lõpukontsert, baaris Clazz esinevad Lauri Pihlap ja Priit Jääger, Botaanikaaias avatakse Meelte Aed, Tallinna Loomaaias toimub järjekordne Kammermuusika kolmapäev ning Birgitta Festivalil tuuakse lavale suurejooneline "Aida".

Selle aasta Muusikasuvi Löwenruh pargis viimane kontsert toimub kolmapäeval, 12. augustil kell 19.00, kuhu linnarahvas on kutsutud meeleolukale hooaja krooniva suvekontserdile ansambliga Lustgast & Uno Kaupmees. Kristiine linnaosavalitsuse korraldatud selle suve viimane vabaõhukontsert toimub kolmapäeval kell 19.00 Löwenruh pargi vabaõhulaval (Mustamäe tee 59a) ja on kõigile kuulajatele tasuta. Lisainfo leiad SIIT

Täna kell 21 astuvad baaris Clazz ürituse Too Cool Wednesday lavale Lauri Pihlap ja Priit Jääger. Lauri Pihlapi looming on saanud mõjutusi eelkõige sellistest tuntud artistidest nagu Michael Jackson, Boyz II Men, Stevie Wonder, Phil Collins, Sting, Usher, Robbie Williams, John Farnham. Kontsert on tasuta! Lisainfo leiad SIIT.

Täna kell 13 avab Tallinna botaanikaaed aia osa, mis lisaks loodusesõpradele ja hobiaednikele võimaldab erivajadustega külastajatel taimedega lähemat tutvust teha. Meelte Aias saavad oma meeled proovile panna ja uut kogeda nii puudega inimesed kui tavakülastajad. Aias on võimalik liikuda ratastooliga ja vaegnägijatele on abiks kirjeldustõlkega audiogiid. Rohkem infot leiad SIIT

Õhtul kell 20 toimub Tallinna Loomaaias järjekordne kontsert sarjast Kammermuusika Kolmapäevad. Täna astuvad kuulajate ette Lauri Sepp saksofonil ja Madis Kari klaveril. Kavas on teiste seas ka Porter, Valgre ja Parker. Kontsert toimub Keskkonnahariduskeskuses, mis asub loomaaia Lääneväravas ning kontsertidele pääseb loomaaia piletiga. Oluline on teada, et loomaaia kassad on avatud kuni 19.00 ja pärast kassade sulgemist pole kontserdile pääsemine enam võimalik! Veel infot leiad SIIT.

Birgitta Festivalil tuuakse täna kell 19 kuulajate ette Giuseppe Verdi ooper “Aida”. Väga hinnatud ja palavalt armastatud traagiline ooper, milles Etioopia printsess Aida ja Egiptuse komandör Radames peavad valima armastuse ja oma kodmaa vahel. Tegemist on Vanemuise teatri, Pärnu Rahvusvahelise Ooperimuusika Festivali PromFest ja Birgitta Festivali koostööprojektiga. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.