"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn keelab vanalinnas homsest alates velotaksod (0)
14. august 2015
Scanpix

Tulenevalt vajadusest tagada Tallinna vanalinna jalakäijate alas ohutus ja liikumise võimalused jalakäijatele, keelatakse alates 15. augustist 0,8 meetrist laiemate jalgratastega sõitmine Tallinna vanalinna jalakäijate alal.

Peamiselt puudutab keeld sõitjate veoks kohandatud 2-3 kohalisi jalgrattaid, mis on põhjustanud viimastel nädalatel rohkelt ohuolukordi, otsasõite jalakäijatele ning on takistanud oluliselt jalakäijate liiklust jalakäijate alas (Viru tn, Harju tn, ja Raekojaplats jtk).

Tallinna vanalinna jalakäijate ala tähistatakse vastavate jalgratta sõidu keeluala liiklusmärkide ja lisateatetahvlitega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.