"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sadama maksireidid tuvastasid vaid üksikuid rikkumisi (0)
18. august 2015
Scanpix

Jõuametkonnad kontrollisid möödunud nädala teisel poolel kahe päeva jooksul Tallinna reisisadamas tuhandeid reisijaid, tuvastades mõne üksiku rikkumise.

3. augustil toimus reid Tallinna Vanasadamas, kus profileeriti ja kontrolliti pisteliselt mõlemas suunas liikuvaid reisijaid, nende dokumente, sõidukeid ja kaupu sisenevatelt ja väljuvatelt reisilaevadelt.

Reidist võtsid osa Põhja prefektuuri Tallinna kordoni ametnikud, Tallinna piiripunkti ametnikud, Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalveteenistuse ametnikud, maksu- ja tolliameti ametnikud, sisekaitseakadeemia koerajuht, samuti Soome ja Läti piirivalvurid.

“Kokku kontrolliti umbes 500 sõidukit ja 2000 reisijat. Tuvastati üks liiklusseaduse rikkumine, kolm välismaalaste seaduse rikkumist ning viis maksu- ja tolliameti poolt menetletavat juhtumit,” teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.  

Ka järgmisel päeval toimus Vanasadamas samalaadne reid ning seekord kontrollisid ametnikud 450 sõidukit ja 1700 reisijat. Avastati kaks liiklusseaduse rikkumist, üks varastatud paadimootor ja kaks varastatud paadimootori kaant.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.