"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta! Veeda sume augustiõhtu vabaõhukinos "Sügisballiga" (0)
18. august 2015
vimeo.com

Tänase õhtu täidavad Tallinnas Lasnamäel toimuv vabaõhukino ja Katariina kirikus esinev särav Mumbai popstaar ning mantrate asjatundja Satyadev Barman Indiast.

Täna algab Lasnamäel üritustesari LasnaKino, mille raames näidatakse kuni pühapäevani igal õhtul kell 20.30 vabaõhukinos nii Eesti kui välismaa filmiparemikku. Igale filmile eelneb avalik arutelu (u 45 min) filmitegijate ja asjatundjate osalusel. Täna õhtul linastub vabaõhukinos režissöör Veiko Õunpuu film “Sügisball”, mis on süsimust komöödia kuuest üksteisega riivamisi kokku puutuvast Lasnamäe elanikust, keda ühendab eraldatus ja võimetus teisteni jõuda. Kinoseansid on TASUTA! Rohkem infot leiad SIIT.  

Täna kell 19 esineb Katariina Kirikus endine Mumbai popstaar ja mantrate asjatundja Satyadev  Barman Indiast, keda saadavad kontserdil Jane Kruus, Joosep Kõrvits, Ian Mikael Kriss ja Toomas Valsberg. Satyadev Barman on Taanis elav India mantrate asjatundja ning üle maailma austatud trubaduur, kelle muusika pakatab iidsetest õpetustest ja rõõmust. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.