"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Noorpoliitik mõisteti peksmises süüdi (0)
19. august 2015
Scanpix

"Õnnitleda soovinutega võinuks teistmoodi käituda," lausus kohtunik Toomas Lillsaar hiljuti Isamaa ja Res Publica Liidu noortekogu peasekretäri ameti maha pannud Ergo Hannit süüdimõistvat otsust selgitades. 

Hanni jutu järgi käib kogu asi ümber ühe ammuse kakluse, mille kõige mõistlikum lahendus olnuks see, kui asjaosalised – tema ja veel mõned Viljandi noormehed – klaarinuks juhtunu omavahel ära. Süüdi ta ennast ei tunne ning avaldab imestust asjaolu üle, et teine pool loo politseisse andis, kirjutas Sakala.

Kaklus, millest käib jutt, leidis aset 2013. aasta 9. novembril,ning milles üks noormees sai Hanni käe läbi nii palju viga, et pidi hiljem pöörduma Viljandi haiglasse, kus talle näopiirkonda õmblus tehti. 

Eile mõistetigi Ergo Hanni pärast uurimist kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel kriminaalkorras süüdi ning talle määrati 1500 euro suurune trahv, millest arvatakse lühimenetluse tõttu maha üks kolmandik ehk 500 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.