"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VTA arutab Saare maavanemaga desomattide paigaldamist sadamatesse (0)
23. august 2015
Scanpix

Esmaspäeval toimub Saaremaal kohtumine, kus veterinaar- ja toiduamet i juht (VTA) arutab Saare maavanemaga desomattide paigaldamist saartel asuvatesse sadamatesse.

Veterinaar- ja toiduameti peadirektori Ago Pärteli sõnul toimub esmaspäeval VTA ja maaeluministri kohtumine Saare maavanemaga . Pärtel ütles BNS-ile, et efektiivne deso ei võimalda seniste praamigraafikute säilitamist ja sellega tuleb arvestada ja see on arutelu koht.

Tallinna Sadam ei näe desomattide paigaldamisel mõtet. Tallinna Sadam kommunikatsioonijuht Sirle Arro ütles BNS-ile, et nad ei kavatse oma sadamatesse desomatte paigaldada, kuna selleks puudub vajadus.

Ta lisas, et Tallinna Sadama juhtkonnas pole sel teemal diskussiooni toimunud. “Siiamaani pole meile riiklikud ametkonnad mingeid nõudeid või soovitusi esitanud, mistõttu me ei näe ka ise sel mõtet,” põhjendas Arro.

Praegu on Läänemaa veel sigade Aafrika katkust puutumata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.